Oud collega Tom Boonen lanceert startup Utrecht Housing 

Bij Considium helpen wij bedrijven met het binnenhalen van subsidie op verschillende vlakken. We vinden het bijvoorbeeld mooi om met innovatieve projecten bezig te zijn en bedrijven daarin te ondersteunen. Het is dan leuk om te zien dat onze oud collega, Tom Boonen, sinds kort een innovatieve startup is begonnen.

De ideale huisgenoot in Utrecht

Met zijn startup, genaamd Utrecht Housing, bouwt hij aan dé ontmoetingsplek voor young professionals die samen willen wonen in Utrecht. De missie van Utrecht Housing is om één van de grootste problemen voor Young Professionals aan te pakken: het groeiende woningtekort. ‘’Wij willen bijdragen aan de oplossing. Dat doen we samen. Met dit unieke concept in Nederland heb jij je ideale huisgenoot zo gevonden. We starten in Utrecht en rollen het geleidelijk uit in heel Nederland’’, aldus Tom.

Uniek algoritme zorgt voor juiste match huisgenoot

Het principe werkt als volgt: je vult een vragenlijst die zicht richt op de meest belangrijke elementen van het samenwonen. ‘’Door het invullen van deze vragenlijst krijgen wij een goede indruk van je wensen. Vervolgens matcht ons unieke algoritme je met potentiële ideale huisgenoten”. Je ontvangt een top 3 met kandidaten. Vervolgens kun je met elkaar contact opnemen en, als jullie een klik hebben, samen de zoektocht naar een woning starten.

De voordelen van een huisgenoot

Een woning delen heeft vele voordelen, waaronder het financiële voordeel. Je bespaart al gauw honderden euro’s per maand zodra je een woning deelt in plaats van dat je alleen gaat wonen. ‘’Het idee is een win-win voor young professionals’’.  Zo kun je bijvoorbeeld ook je netwerk uitbreiden door aan te geven dat je graag wilt dat je ideale huisgenoot in dezelfde sector als jou werkt.

Succes Tom!

Wij wensen Tom heel veel succes de komende tijd met zijn startup Utrecht Housing! Ben jij op zoek naar de ideale huisgenoot in Utrecht, ga dan naar www.utrechthousing.nl.

 

 

 

 

 

Heb jij na het lezen van dit stuk vragen over subsidies die innovatieve projecten ondersteunen? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op via 085-0660293 of info@considium.nl.

Oud collega Tom Boonen lanceert startup Utrecht Housing 

27-05-2021

Bij Considium helpen wij bedrijven met het binnenhalen van subsidie op verschillende vlakken. We vinden het bijvoorbeeld mooi om met innovatieve projecten bezig te zijn en bedrijven daarin te ondersteunen. Het is dan leuk om te zien dat onze oud collega, Tom Boonen, sinds kort een innovatieve startup is begonnen. De ideale huisgenoot in Utrecht

Lees verder

Voorschot subsidie praktijkleren

11-05-2020

In de vierde week van mei opent het loket voor de subsidieregeling  praktijkleren voor het aanvragen van een voorschot voor praktijkleerplaatsen in het mbo. Doel van de voorschotregeling is werkgevers tijdens de coronacrisis  tegemoet te komen voor al gemaakte kosten en te bevorderen dat praktijkleerplaatsen in het mbo kunnen blijven bestaan. Het voorschot kan alleen

Lees verder

WBSO voor Hiway B.V.

5-03-2020

Sinds dit jaar mogen wij de WBSO aanvraag voor Hiway B.V. verzorgen, een innovatief jong bedrijf dat een banenmarktplaats aanbiedt voor werkzoekenden en werkaanbieders. Hiway staat voor innovatieve ontwikkelingen die alle processen omtrent werk versimpelen. In dit interview spreken we met Wout Brink, Head of Strategic Partnerships, waar hij verantwoordelijk is voor alle commerciële activiteiten

Lees verder